Her er espresso Arabica kaffe af én bønnetype samt espresso blends som er sammensat af bønner af op til fire forskellige typer.
Tilbage igen: En ny single origin Peru som alligevel slår de tidligere jeg har haft. Den er lige så mild og blød, med en let floral syrlighed og en dejlig sød smag. Kaffen er fra Finca Rosenheim - et spændede kaffesamarbejde mellem oprindelig tre forskellige parter. Se nærmere nedenfor. Kan både brygges som filter/stempel og espresso. Noter: Floral...
Dette er min nyeste espressoblend med mere intense smagsnoter af prikkende blå blomme, nødder og mørk chokolade. Den er virkelig god som ren espresso og egner sig også til mælk - en lidt finere og fyldigere smag som bare måtte hedde 10-4! Et blend af kaffer fra Brazilien, Kenya og Peru
Tilbage igen: En dejlig Colombia kaffe med den typiske runde milde smag. Denne kaffe er fra Antioquia regionen hvor byen Medellin ligger. Antioquia kaffe er kendt for sin lette citrus krop og næsten juicy profil som mange ønsker i en morgenkaffe. Kan både brygges som filter/stempel og espresso.Smagsnoter: Let citrus, chokolade og karamel Region:...
Dejlig afrundet espressokaffe til den mellem/mørke side med smagsnoter af mørk chokolade og abrikos. Den er god både som ren espresso og med mælk - og kan drikkes... ja 24/7! Blenden er "espressoens svar på en schweizerkniv", som en kunde udtalte... Hvis det er første gang du handler espressoblends, så prøv den.Et blend af kaffer fra Brazilien og...
Kaffe fra bjergsiderne af Santa Rosa dalene er denne klassiske Guatemala. Den sandstensholdige vulkanske jord med høj pH værdi giver særlige noter - en kremet krop og rafineret let syrlighed En kaffe der kan brygges både som espresso, filter- og stempelkaffe. Noter: Sød karamel, mørk chocolade og røde bær Region: Santa Rosa dalene, sydlige dele af det...