Her er god Arabica kaffe til filter og stempel
Denne dejlige kaffe kommer fra Mount Kenyas bjergsider i Nyeri regionen. Kombinationen af den fede vulkanske jord, høj grohøjde og gode plantetyper giver en dejlig komplex kop. Smager dejligt med noter af abrikos, mango og modne røde bær samt dejlig kremet afslutning Egner sig både til varme og kolde bryggemetoder. Noter: Abrikos, Mango og røde...
Kaffen er dejlig sødmefyldt nærmest tomat-agtig, men med lækker afdæmpet lemon syrlighed og god chokoladeafslutning. Denne kaffe egner sig til både espresso og filter. Som espresso også til americano og mælkebaserede kaffer, hvor chokoladen fortsat træder igennem. Smagsnoter: Umami, lemon og chokoladeRegion: Terrazu Grohøjde: 1900 masl Arabicatype:...
Tilbage igen: En ny single origin Peru som alligevel slår de tidligere jeg har haft. Den er lige så mild og blød, med en let floral syrlighed og en dejlig sød smag. Kaffen er fra Finca Rosenheim - et spændede kaffesamarbejde mellem oprindelig tre forskellige parter. Se nærmere nedenfor. Kan både brygges som filter/stempel og espresso. Noter: Floral...
Tilbage igen: En dejlig Colombia kaffe med den typiske runde milde smag. Denne kaffe er fra Antioquia regionen hvor byen Medellin ligger. Antioquia kaffe er kendt for sin lette citrus krop og næsten juicy profil som mange ønsker i en morgenkaffe. Kan både brygges som filter/stempel og espresso.Smagsnoter: Let citrus, chokolade og karamel Region:...
Kaffe fra bjergsiderne af Santa Rosa dalene er denne klassiske Guatemala. Den sandstensholdige vulkanske jord med høj pH værdi giver særlige noter - en kremet krop og rafineret let syrlighed En kaffe der kan brygges både som espresso, filter- og stempelkaffe. Noter: Sød karamel, mørk chocolade og røde bær Region: Santa Rosa dalene, sydlige dele af det...